أربع حتت صدور فراخ مسلوقة أو قطع ومحمرة فى الزبده
كوبايتين رز مستوى و ملعقتين كبار دقيق
ملعقة كبيرة بودرة الكاري و مكعب ماجي
نحمر بصلة في ملعقتين سمن حتى تصفر ونحط معلقة كارى ونقلب
ثم معلقتين دقيق وتقلب ثم كوب ونصف ماء ويقلب حتى يصبح الخليط متجانس
و نحط مكعب الماجي مفتت
نقطع صدور الدجاج اذا كانت مسلوقه الى مكعبات وتوضع في الصوص
ولو محمره فى الزبده يبقى نحطها على طول
واللى فى الزبده احلى
ثم نهدئ النار
لما نيجى نقدمها تبقى كده :
في سلطانية شوربة كبيره نحط قليل من الدجاج ومعه الصوص ثم نضع الرز فوقهم حتى الحافة ونسوي السطح بالملعقة ثم نقلبه في طبق التقديم